Over ons

Oprichtster en bewindvoerder Mattie Stoker

Sterk in Financiën is opgericht door Mattie Stoker.

Mattie Stoker heeft de HBO opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond en is gecertificeerd Budgetcoach. Na het afronden is zij als assistent WSNP-bewindvoerder en assistent beschermingsbewindvoerder bij Kredietbank Nederland werkzaam geweest. Daarna is zij als beschermingsbewindvoerder in Groningen en bij de GKB Assen werkzaam geweest.

Door deze opleidingen en werkervaring heeft Mattie vele beleidsvormen en werkwijzen meegemaakt. Hieruit heeft zij haar eigen visie opgesteld die in Sterk in Financiën is opgenomen. 


Bewindvoerder Loïs Knol

Mijn naam is Loïs Knol en ik ben werkzaam als bewindvoerder bij Sterk in Financiën

In 2013 heb ik de opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond. Na werkzaam te zijn geweest in zowel de hulp- als de dienstverlening, ben ik nu werkzaam als assistent bewindvoerder bij Sterk in Financiën. 

Als professional ben ik open, enthousiast, zorgvuldig, doel- en resultaatgericht met oog voor kwaliteit. Als mens probeer ik integer te zijn, neem ik mijn verantwoordelijkheid, zet ik door en ben ik betrouwbaar: ''Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg''. Door goed te luisteren naar de feedback van anderen en door zelfreflectie houd ik mijzelf bij de les en blijf ik mij ontwikkelen.  


Budgetbeheerder en budgetcoach Mandy Tichelaar

Mijn naam is Mandy Tichelaar. Ik ben bij Sterk in Financiën werkzaam als budgetbeheerder, budgetcoach en assistent bewindvoerder.

Ik help mensen graag met het leren budgetteren, het oplossen van schulden en het creëren van rust. Ik ben voorstander van het leveren van maatwerk, ieder persoon heeft zijn/haar eigen verhaal en ik vind het belangrijk om hierop te anticiperen. Dit doe ik door, waar nodig, ''out of the box'' te denken en naar de wensen van de persoon in kwestie te luisteren. Ik werk veel op locatie. Ik ben veel in de gemeentes te vinden waar mij mee samenwerken. Dit om het contact laagdrempelig te houden.


Assistent bewindvoerder Ilse de Wal

Mijn naam is Ilse de Wal. Samen met mijn gezin woon ik in een leuk dorpje in Friesland. Nadat ik in 2018 een pedagogische opleiding heb afgerond en veertien jaar hierin heb gewerkt, heb ik de overstap gemaakt als voedingscoach. Hier ben ik drie jaar werkzaam in geweest. Sinds juli 2023 ben ik werkzaam bij Sterk in Financiën als assistent bewindvoerder.
Als professional ben ik open, integer maar doeltreffend. Ik vind het belangrijk mensen zo goed mogelijk te helpen, dit met respect en een open blik.


Assistent bewindvoerder en budgetcoach Jolanda Lampers
Mijn naam is Jolanda Lampers. Ik ben bij Sterk in Financiën werkzaam als budgetcoach en assistent bewindvoerder.

Als budgetcoach wil ik graag mensen helpen te leren budgetteren, want iedereen kan dit leren. Hierbij hoort vallen en opstaan en moedig ik de mensen aan om niet meteen op te geven als ze een eerste keer zijn gevallen, dit hoort bij het leerproces en één' van mijn motto’s is ''iedereen kan leren om te leren''. Ik kijk hierbij zeker naar de persoon en pas daar de coaching op aan.
Naast de budgetcoaching ben ik ook werkzaam op kantoor als assistent bewindvoerder en kun je mij in die rol ook treffen.


Ondersteunend medewerker Arnoud Huizinga

Ik ben Arnoud Huizinga en werkzaam als ondersteunend medewerker bij Sterk in Financiën.

Als ondersteunend medewerker verzorg ik de archivering van post. Daarnaast doe ik niet dossier-gerelateerde werkzaamheden. U zult mij dus zelf niet tot nauwelijks treffen. Als ondersteunend medewerker vind ik het belangrijk om gestructureerd te werken.


Kwaliteiten van Sterk in Financiën

Sterk in Financiën vindt het erg belangrijk om de tijd voor de klant te nemen en maatwerk te leveren. De klant wordt als individu behandeld. Ook wordt er niet afgewacht maar juist vooruit gekeken. Hoe kunnen we de financiële huishouding nog verder optimaliseren. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen en verwachtingen van de klant. 

Werkgebied en doelgroep

Sterk in Financiën levert diensten die een gezondere financiële toekomst kunnen opleveren. Het werkgebied is met name Friesland. In overleg kan hier van afgeweken worden. Alle type klanten zijn welkom. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan ouderen die moeite hebben met de digitale wereld, mensen met een verstandelijke beperking, mensen die moeite hebben het overzicht te bewaren en mensen die vanuit gemak de financiën uit handen willen geven. Per persoon kan er gericht gekeken worden welke dienst het beste bij de wensen en mogelijkheden past.

Mocht u een informatief gesprek willen hebben over één van de pakketten dan is dat mogelijk. U kunt vrijblijvend telefonisch of per e-mail contact opnemen om dit verder te bespreken. 

Erkend leerbedrijf

Sterk in Financiën is door S-BB erkend als leerbedrijf. Sterk in Financiën biedt de mogelijkheden voor een stageplek aan voor studenten van de MBO 4 opleiding Juridisch administratief medewerker en voor studenten van de HBO opleiding SJD.